ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Απαλό αφρόλουτρο σώματος εμπλουτισμένο με φυσικά εκχυλίσματα από ρόδι και φύλλα ελιάς πλούσια σε αντιοξειδωτικά συστατικά, όπως ελλαγικό οξύ και πολυφαινόλες που τονώνουν την επιδερμίδα και αποτρέπουν τους ερεθισμούς. Η βάση του, ειδικά μελετημένη για να μην προκαλεί ξηρότητα ή ερεθισμούς, αποτελείται από ήπιους καθαριστικούς παράγοντες που σέβονται την υδρολιπιδική στοιβάδα της επιδερμίδας και δεν διαταράσσουν τη φυσιολο- γική της υγρασία. Δεν περιέχει θειικά άλατα (SLES FREE, SLS FREE).

ΧΡΗΣΗ

 Χρήση καθημερινή, απλώστε σε βρεγμένη επιδερμίδα και ξεβγάζετε με νερό.

ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ

200 ml

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

  • Εκχύλισμα φύλλων ελιάς
  • Εκχύλισμα ροδιού

  • Εκχύλισμα φύλλων ελιάς

    Το εκχύλισμα φύλλων ελιάς είναι πλούσιο σε ελαιοευρωπεΐνη, ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό συστατικό, καθώς και σε άλλα φαινολικά συστατικά, τερπενοειδή και φυτοστερόλες, γνωστά για την αντιοξειδωτική και καταπραϋντική τους δράση.

  • Εκχύλισμα ροδιού

    Το πολύτιμο εκχύλισμα ροδιού περιέχει υψηλή περιεκτικότητα σε ελλαγικό οξύ, μια ουσία της ομάδας των πολυφαινολών, που θεωρείται ιδιαίτερα αποτελεσματικό αντιοξειδωτικό και προστατεύει την επιδερμίδα από τη δημιουργία ελευθέρων ριζών. Περιέχει επίσης μεγάλες ποσότητες ταννίνων, ιδίως κηκιδικής ταννίνης, που θεωρείται ισχυρότατο αντιοξειδωτικό, καθώς και ανθοκυανίνες και φαινολικά οξέα.

 

Ι. ΣΓΟΥΡΟΜΑΛΛΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.

Μακεδονιας 70 , 73200

Σουδα, Χανια, Κρητης

T.: +30 28210 27108


info@elotia.gr | www.elotia.gr